Företagsbloggen

Blogginlägg med fokus på kommersiella uppdrag.

tandlakartidningen-2

Bilder till redaktionellt uppslag i Tandläkartidningen

Ola Norderyd är tandläkare (leg tandkirurgi och specialist i parodontologi) och sedan 2021 professor i odontologi vid Jönköpings universitet. Han ansvarar för Jönköpingsstudien som studerar samband mellan parodontit (tandlossning) och olika sjukdomar. Utöver att ansvara för den stora Jönköpingsstudien söker han svaret på hur parodontit påverkar risken för att utveckla andra allvarliga sjukdomar. Det var…

Porträtt på omslaget av Tandläkartidningen

Redaktionellt fotouppdrag för Tandläkartidningen

Jag träffade Shariel (docent och övertandläkare med specialist i parodontologi) på Högskolan i Jönköping en jätte solig dag i april. Bilderna skulle vara till ett reportage i Tandläkartidningen, en tidning som bevakar alla frågor som berör tandläkaren i dennes yrkesutövning. Reportaget hamnade på tidningens omslag och hade flera uppslag. Därmed kom flertalet bilder med vilket…

specialbeställda bilder

Annorlunda fotouppdrag

Förra sommaren fick jag ett roligt och annorlunda fotouppdrag. Fotografera en fågelholk. Ja, så kan det vara, att man behöver en bild som återspeglar innehållet i din marknadsföring. Så var det för Mats Holmgren Fastighetsbyrå. Dom har en bok som överlämnas till kunder där dom förklarar hur dom hjälper sina kunder. Boken innehåller endast bilder…

Pressbild - porträtt nytillträdd chef Svevia

Pressbild Svevia personal

Hej!
Jag är intresserad av boudoir fotografering! Jag undrar vilka priser du har och vart du utgår ifrån?
Tack!
Mvh
Anica

Redaktionell fotografering på tandläkarmottaning

Fotografering tandläkarmottagningen Kungsdental

Tandläkarmottagningen Kungsdental hade valt Plandent som helhetsleverantör av utrustning och förbrukningsmaterial till kliniken och detta uppmärksammas i Plandents reportage, varpå bilder behövdes och det är där jag kommer in i “bilden”. Här är några av bilderna som togs.

familjefoto

Familjefotografering för tidningen RBU

Tidningen RBU, Riksförbundet för⁠⁠ Rörelsehindrade Barn & Ungdomar, behövde bilder av en familj i Jönköpingstrakten. I reportaget berättar familjen Moberg/Cederlöf om allt som riksförbundet har betytt för dem! Vi körde en lättsam familjefotografering en underbar vårdag i april! ⁠⁠

Företags- och porträttfotograf som utgår från Jönköping

Företagsporträtt Sofia

Sofia är ny medarbetare på Blue Wall i Jönköping och vi tog ett porträtt som ska användas till hemsidan och kanske annat material i information- och marknadsföringssyfte.

reportagefoto_anneliewirten

Reportagefotografering för tidningen Borrsvängen

Anneli Wirtén tillträdde som ny generaldirektör på Sveriges Geologiska Undersökning (SGU) mars 2020 precis när Covid-pandemin hade brutit ut. Därmed jobbade hon hemifrån (Jönköping). Tidningen Borrsvängen gjorde en intervju och bad mig ta bilderna till reportaget. Jag möttes av en mycket trevlig vovve när jag kom in på tomten och sedan en likaså trevlig matte,…

blue_wall_potratt_magnus_augustsson

Ny på Blue Wall

Ny medarbetare på Blue Wall och därmed nytt porträtt! Denna gång var det Magnus Augustsson som ställde sig framför kameran!  

portratt_skolvarlden2

Porträtt för Skolvärlden

Tidningen Skolvärlden speglar aktuella skolfrågor ur ett lärar- och syvperspektiv och ägs av Lärarnas Riksförbund. I ett av sina reportage intervjuades läraren Åsa Söderström som jobbar på Junedalsskolan i Jönköping. Jag fick i uppdrag att porträttera Åsa.

linda_gladh_bluewall

Företagsporträtt Blue Wall

Linda Gladh är ny på jobbet och Blue Wall bad mig komma till dom och ta en porträttbild! Linda lever upp till sitt efternamn, för hon sprudlar verkligen glädje!

btb1

Företagsporträtt BTB

Byggnadstekniska Byrån som finns på flera orter i Sverige kontaktade mig för att fotografera personalen på deras Jönköpingskontor. Jag tog med mig min portabla studiobakgrund samt blixt. Och är är resultatet.

Företagsporträtt

Företagsporträtt

Juristbyrån i Jönköping kom till studion för de behövde bilder till hemsidan.

Miljöfotografering servicetekniker

En dag på fältet

Skandinaviska Teknik & Smörjsystem (STS) tillhandahåller centralsmörjning och andra kostnadsreducerande tillbehör för transportfordon och entreprenadmaskiner. Dom är experter på service på transportfordon och entreprenad maskiner. Jag fick följa en av deras servicetekniker en dag för att fotografera den miljö dom jobbar i.

portratt

Porträttfoto på Blomsterlandets regionchefer

Porträtt tagna på några av Blomsterlandets regionchefer!

Personalbilder företag

Företagsporträtt i företagsmiljö

På SportsMed togs individuella porträtt och gruppbilder på personalen, både inom- och utomhus. Det finns så härliga miljöer på Carlanderska!

Företagsfotografering på Carlanderska Göteborg

Företagsfotografering i Göteborg

Det var andra gången jag var hos SportsMed för att fotografera både lokaler och personal. Kliniken bedrivs i en härlig miljö på det anrika Carlanderska sjukhuset i Göteborg.

Företagsporträtt

Företagsporträtt

Söder & Co fick en ny medarbetare på kontoret i Huskvarna. Eftersom företaget är väl medvetna om vikten av en bra presentation behövdes bilder på Martin, den nya medarbetaren. Och här visar jag ett par av dom!  

Slutresultatet ska vara ljusa, fräscha personporträtt där personen på bild känns avspänd och glad

Företagsporträtt med instruktioner

Familjens Jurist ville fotografera en ny medarbetare. Familjens Jurist har en huvudfotograf,  Stefan Tell och alla fotografer som anlitas i de olika städerna ska följa vissa riktlinjer gällande ljussättning och hållning för att följa samma bildstil inom hela koncernen. Slutresultatet ska vara ljusa, fräscha personporträtt där personen på bild känns avspänd och glad. Så här…

redaktionell_fotografering_topphalsa1

Fotoreportage för tidningen ToppHälsa

Hälsotidningen ToppHälsa gjorde reportage om Anna Stavreus från Huskvarna och anlitade mig för att ta bilderna. Det är inte alltid tidningen vet i förväg hur mycket utrymme som kommer finnas för bilderna och därför beställer dom fler för säkerhets skull. Här är de bilder de valde ut! Och förresten, köp tidningen, för Anna är en…

fotografering_topphalsa_redaktionellt2

Fotografering av spa

Tidningen Topp Hälsa hörde av sig när dom skulle göra reportage från Hooks Herrgård. De önskade bilder från deras SPA, speciellt från deras horizontaldusch som är unik i Norden! Deras AD Jessica fick även testa den varma utomhuspoolen.

företagsporträtt företag i Jönköping

Företagsporträtt

Det är roligt att fotografera personalen på Imano för de vill ha “lite lekfulla” porträtt och inte “standard-seriösa-uppställningar”. Så här blev några av bilderna på Albert Fors!

headsthots_amy

Headshots med Amy Diamond

Amy Diamond har spännande saker på gång och kom till min fotostudio för att ta nya fräscha porträtt! Blir spännande att se hennes kommande projekt!

Fotografering med Amy DIamond

Pressbilder

Även om det var ett tag sedan jag fotograferade pressbilder för Amy Diamond så har jag bilder som jag ännu ej visat. Här kommer några!

produktfotografering mobilväskor

Produktfotografering av mobilväskor

Det var ett tag sedan jag fotograferade fodral till iPhone och Samsung Galaxy för webhopen iDealwallet.se Här är några av Samsung Galaxy fodralen.

Fotosession med Amy Diamond

Fotosession med Amy Diamond

Fick äran att fotografera pressbilder med Amy Diamond i höstas. Här kommer ytterligare 2 bilder som jag är säker på att Amys fans kommer uppskatta!

Fotografering åt Damernas Värld

Fotografering för Damernas Värld

Gissa om jag blev glad när Damernas Värld frågade om jag kunde ta några porträttbilder åt dom till en intervju som ägde rum i närheten av min ort! Reportaget handlar om svåra mödraskap så ni förstår säkert varför moderns allvarliga blick.

Företagsporträtt Anna-Karin Imano Jönköping

Företagsporträtt i fotostudio

IMANO har en mycket trevlig hemsida där alla medarbetare presenteras ordentligt! Företaget finns på många olika orter och när ny personal började i Jönköping fick jag i uppdrag att avbilda Anna-Karin! Tidigare fotografering för Imano hittar du här.

Pressfotografering med Amy Diamond

Pressbild Amy Diamond

Nu när Amy Diamond gjort bilden officiell kan även jag visa upp en av bilderna från pressfotograferingen!

Amy Diamond i fotostudio Jönköping

Amy Diamond

Amy Diamond på besök i min fotostudio! Mina 2 vovvar fick hälsa på henne! Mycket go´ tjej! (mer bilder kommer inom sinom tid)

produktfotografering Jönköping

Produktfotografering

Skillingarydssalvan önskade en annons. I den skulle en del av deras sortiment visas, speciellt inriktat på djur. Tack vare min reklambyråverksamhet kan vi lösa allt under ett och samma tak: produktfotografering samt grafisk design av annonsen!

Företagsfotografering i Jönköping

Företagsfotografering

Serva Efterbehandling med kontor i Östersund och Jönköping letade efter fotograf för miljöfotografering av Jönköpingskontoret. Jag fick äran att ta bilder till deras nya hemsida och för framtida material för tryck. Här är några av bilderna!

foretagsportratt

Företagsporträtt på Imano i Jönköping

För lite sedan fick jag i uppdrag att fotografera personalen på Imano i Jönköping. Kunden behövde porträtt samt trekvartsfigur. Jag hade med mig min portabla fotostudio till företagets arbetsplats. Lisa Bylin Kennet Anttila Daniel Kjellgren

företagsfotografering i Jönköping City

Företagsfoto mitt i Jönköping

Din Webbstrateg behöver lite bilder till sin hemsida och övrigt marknadsföringsmaterial. Så här kommer några av bilderna från vår fotosession mitt i Jönköping!

företagsporträtt inomhus Jönköping

Företagsporträtt

I fredags var det dags för företagsporträtt av personalen på Vätterstadens Revisionsbyrå. Här kommer några utvalda bilder.

fotograferingguldhedskliniken

Företagsfotografering för webbplats

I höstas var jag på Guldhedskliniken i Göteborg och fotograferade. Uppdraget gick ut på att ta fram miljöbilder från kliniken som ska användas på kundens hemsida (som jag också fick i uppdrag att fräscha upp!). Hemsidan blev klar i dagarna och nedan visar jag upp ett litet kollage på några av bilderna!

företagsporträtt Göteborg

Företagsporträtt i Göteborg

Det är så kul att ha så blandade uppdrag – företagsfoto – familjefoto – studiofoto – porträttfoto – barnfoto – jag kan verkligen inte klaga! Nedan visar jag porträtt från företagsfotografering från Kvinnokliniken på Carlanderska. Kunden önskade svart/vita porträttbilder.

foretagsfotograferinggoteborg

Fotouppdrag i Göteborg

Lite bilder från en företagsfotografering på Kvinnokliniken på Carlanderska i Göteborg tidigare i höstas.

företagsfotografering i Jönköping

Företagfotografering på Chokladverksta´n i Jönköping

I samband med att jag fått i uppdrag att fräscha upp Chokladverkstan´s hemsida tar vi även nya företagsporträtt och miljöfotografering på butiken/verkstaden som ligger i Tokarp i Jönköping. Här är ett litet urval av bilder på Christina Lööv i full fart i sin mysiga chokladverkstad & butik! Nya hemsidan lanseras inom kort!

företagsporträtt i Göteborg Niklas Brywe

Porträttfotografering på företag i Göteborg

I samband med uppbyggnaden av hemsida till Göteborgs Hjärtmottagning togs företagsporträtt på personalen och miljöfotografering på kliniken. Nedan visar jag upp en glad Niklas Brywe, specialist i hjärtsjukdomar och invärtes medicin!  

företagsporträtt Göteborg

Företagsporträtt i Göteborg

För några veckor sedan fotograferade jag Guldhedskliniken, både personal och miljöbilder från kliniken. Porträttet nedan är på ögonläkare Peyman Estehghari – jag tycker han ser så äkta glad ut!

produktfotografering

Produktfotografering till e-handelsbutik

I veckan fotograferade jag iPhonefodral till iPhonehalsband.se Det är fina läderfodral med plats för kort och id och en iPhone så klart! Jag var tvungen att köpa en till mig själv för den är jätte praktisk!

foretagsfotograferinggoteborg

Företagsfotografering i Göteborg

Eftersom jag är särskilt förtjust i kollage bjuder jag på ett bildkollage av företagsfotograferingen som ägde rum på en läkarmottagning i Göteborg i veckan. De erbjuder både läkarmottagning, rehab och kirurgiska ingrepp. Eftersom jag även håller på att bygga en hemsida till dom som ännu ej är klar namnger jag inte företaget ännu.

företagsfotografering i göteborg

Företagsfotografering

Jag utför just nu ett uppdrag till en läkarmottagning specialiserad på ortopedi. Förutom design och programmering av hemsida ingår företagsfotografering. En liten tjuvkik:

Företagsporträtt i Jönköping

Företagsporträtt

Idag var jag ute med härliga Eva som också är fotograf i Jönköping! Vi tog porträttbilder på varandra. Det är ju sällan vi fotografer själva är med på bild och vi tyckte det var dags att förnya våra företagsbilder. Eva är en sprudlande glad tjej som fyller dig med positiv energi! Hon bjuder på sig…

Fotografering företagsevent

Bildgalleri från release-party “Mamman och Kramarna”

Här kommer ett galleri med bilder från Carolins releaseparty på minglande gäster, miljöbilder från Rudenstams Gårdsbutik där eventet hölls och värdinnan Caroline! Är du med på bild får du gärna ladda ner bilden och använda för privat bruk. Om du lägger ut bilden på Facebook, blogg, hemsida eller annat måste du ange fotograf www.pernillaandersson.se som…

Mingelfotografering från bokrelease

Mingelbilder från bokrelease

Oj vad folk som kom på bokreleasen för Mamman Och Kramarna i Rudenstams Gårdsbutik (jätte mysig miljö)! Jätte roligt för Caroline León att få en så bra respons på sin första bok! Här kommer ett litet kollage från eventet – men nytt inlägg dyker upp inom kort med många fler bilder på gästerna!  

Laddar blogginlägg...