Nyföddfotografering

Fånga din nyföddas första dagar i livet i klassiska sovpositioner som ger dig ett oförglömligt minne och värdefulla bilder som kommer uppskattas och älskas i generationer!

Bästa tiden att fotografera nyfödda är när dom är mellan 5-10 dagar nya då de flesta har lätt för att somna och sover länge vilket gör det enklare att åstadkomma de vackra poser jag eftersträvar. Dom är i denna ålder fortfarande mjuka och man har lättare att posera dom. Efter 10 dagar ökar risken markant för att babyn är lättstörd i sömnen och han eller hon kan även få kolik och babyacne.

Boka din fotografering redan när du är gravid för att försäkra dig om en plats i min kalender. Då meddelar du beräknat förlossningsdatum och på så vis kan jag göra en plats i min kalender då jag erbjuder ett mycket begränsat antal nyföddfotograferingar per månad. När bebisen har kommit kontaktar ni mig igen för definitiv bokning.

Bokningsförfrågan