Laddar inlägg…
 • Porträtt av Fredrik som jobbar på Älmby

  Företagsporträtt Älmby

  Älmby Entreprenad behövde ett porträtt på Fredrik som tillfälligt var stationerad i Jönköping/Huskvarna. Porträttet skulle vara i svartvitt och smälta in på hemsidan bland övriga av personalens porträtt. Och så blev det.  

 • Bilder till redaktionellt uppslag i Tandläkartidningen

  Ola Norderyd är tandläkare (leg tandkirurgi och specialist i parodontologi) och sedan 2021 professor i odontologi vid Jönköpings universitet. Han ansvarar för Jönköpingsstudien som studerar samband mellan parodontit (tandlossning) och olika sjukdomar. Utöver att ansvara för den stora Jönköpingsstudien söker han svaret på hur parodontit påverkar risken för att utveckla andra allvarliga sjukdomar. Det var på uppdrag av Tandläkartidningen som jag fotograferade Ola på Odontologiska Institutionen i Jönköping.

 • Porträtt till portfolio

  Elsa kom till mig då hon ville ha bilder till sin portfolio. Vi hade en mycket trevlig fotosession där vi tog massor av bilder! Elsa strålar av självförtroende och optimism!

 • Porträtt på omslaget av Tandläkartidningen

  Redaktionellt fotouppdrag för Tandläkartidningen

  Jag träffade Shariel (docent och övertandläkare med specialist i parodontologi) på Högskolan i Jönköping en jätte solig dag i april. Bilderna skulle vara till ett reportage i Tandläkartidningen, en tidning som bevakar alla frågor som berör tandläkaren i dennes yrkesutövning. Reportaget hamnade på tidningens omslag och hade flera uppslag. Därmed kom flertalet bilder med vilket är roligt för mig som fotograf. Här kan ni se några av bilderna som vi…

 • Annorlunda fotouppdrag

  Förra sommaren fick jag ett roligt och annorlunda fotouppdrag. Fotografera en fågelholk. Ja, så kan det vara, att man behöver en bild som återspeglar innehållet i din marknadsföring. Så var det för Mats Holmgren Fastighetsbyrå. Dom har en bok som överlämnas till kunder där dom förklarar hur dom hjälper sina kunder. Boken innehåller endast bilder i svartvitt. Häftigt.

 • Höstfotografering i skogen

  Hösten kan vara magisk när naturen visar upp sin mest färgstarka sida! Och just en fin höstdag tog vi oss ut i skogen för en fotosession på ettåriga Ida. Storebror fick så klart också vara med på några bilder 😊  

 • Pressbild - porträtt nytillträdd chef Svevia

  Pressbild Svevia personal

  Hej!
  Jag är intresserad av boudoir fotografering! Jag undrar vilka priser du har och vart du utgår ifrån?
  Tack!
  Mvh
  Anica