Om mig

Porträttfotograf

Mitt namn är Pernilla Andersson och jag jobbar med fotografering och grafisk design.
När jag fotograferar fångar jag era  ”känslor”. Det kan vara allt från kärlek mellan ett brudpar till ett barns lekfullhet! För att fånga era känslor, blickar och rörelser är det viktigt att skapa rätt stämning för att ni som står framför kameran ska känna er bekväma. Därför träffas vi i en miljö som passar er. Oftast är det i ert hem, i skogen, på stranden, ute på landet…. något ställe som ligger er varmt om hjärtat! Jag fotograferar porträtt, barn, familjer, syskon och företag.

Reklamfotograf

Som reklamfotograf tar jag miljöbilder och produktbilder för såväl redaktionellt som kommersiellt bruk. Det sägs att ”en bild säger mer än tusen ord”. I vissa fall kan bilden vara den avgörande faktorn att målgruppen fortsätter intressera sig eller ej för en produkt.

Grafisk Design

Jag jobbar också med grafisk design. På så sätt kan jag ta hand om hela ledet i ett reklamuppdrag – allt från original till tryck och fotografering. Även webbdesign och webbutveckling är stora poster i mitt dagliga arbete. För dig som kund betyder det att jag har ”allt under samma tak”. Du hittar mig på www.reklamfirman.com